Sponzorované odkazy

Pokud už pomalu přemýšlíte, kam se letos vydáte za sluníčkem a teplem, nejsou špatným nápadem ani Kanárské ostrovy. Každoročně se sem vydává mnoho turistů z celého světa. Není se čemu divit, vždyť zde na každého čeká výborná atmosféra. Nádherná příroda, čisté teplé moře, spousta slunečních paprsků a vyžití všeho druhu. To všechno a ještě mnohem více nabízí dovolená na Kanárských ostrovech.

Na Kanárských ostrovech se budete cítit jako v pohádce /

Na Kanárských ostrovech se budete cítit jako v pohádce /

A kam konkrétně na Kanárské ostrovy? Možností je spousta. Prvním doporučením je Gran Canaria. Jedná se o třetí největší ostrov oblasti. Díky rozdílným klimatům je mu přezdíváno názvem „miniaturní kontinent“. Během jediného dne zde tak můžete prožít celé roční období. Záleží na konkrétním místě, kde se budete zrovna nacházet. Samozřejmě nejvíce lidí se vyrazí na pláže, a že jich tady je. Celkem na 150 pláží zabírá až 60 kilometrů ostrova. Věřte, že na plážích se nebudete nudit!

Špatnou volbou není ani dovolená Tenerife, navštivte tento největší Kanárský ostrov u Afriky i vy. Můžete zde obdivovat jedinečnou faunu a floru. Můžete se vydat za poznáním historie nebo si to užívat v hotelových komplexech na pobřeží moře.

Vycestujte ve kteroukoliv roční dobu

Ať již se rozhodnete navštívit jakékoliv místo na Kanárských ostrovech, je velmi pravděpodobné, že si to maximálně užijete. Výhodou je, že sem můžete vycestovat prakticky v jakoukoliv roční dobu. Nemusí to být pouze v létě.

Dovolená na Kanárských ostrovech je vyhledávaným produktem snad mezi všemi věkovými skupinami. Užijí si ji jak mladí, kteří se chtějí bavit a poznávat, tak starší, kteří mají radši klid a relaxaci. Na své si přijdou i rodiny s dětmi. Podívejte se sami, jaká zajímavá místa se vám v této španělské lokalitě nabízí, a naplánujte si oddech při vodách Atlantského oceánu – naberete tak sílu do dalších dnů!

Sponzorované odkazy